Kundeservice

   

Hoodie´s er plagg å ha det godt i. Plagg du vil nyte å ha på deg, enten du er hjemme eller ute. De kan brukes hvor som helst og når som helst. Det er plagg for late hjemmekvelder, travle jobbdager, hyttekos eller en rusletur med hunden. Du styler dem opp eller ned alt ettersom hva du vil den dagen. Det er din hoodie, og det er du som setter ditt preg på den.

Alle er sydd i en meget god bomullskvalitet iblandet litt elastan eller polyester som gjør at de holder godt på fasongen.  Stoffet tåler å vaskes mange ganger, og det er bra for dette er plagg du blir glad i.  

Kontaktinfo / Contact us

Det er lett å komme i kontakt med oss. Send mail til kontakt@hoodiesandsuch.no, eller nå oss på telefon +47 918 72 502. Telefontid er fra kl 09.00 til 15.00 mandag til fredag. Vi svarer også på Facebook og Instagram

Stockberge AS, org.nr. 989 041 797, eier av varemerket Hoodies & Such.

Vår adresse er:  
Hoodies & Such                     Konventveien 55
c/o Stockberge AS                0275 Oslo, Norge 

Leveringstid

Vi sender ut varer fra lageret vårt i Oslo allerede første virkedag etter mottatt bestilling, med rask leveringstid på 1-2 virkedager i Oslo og omegn, og 3-5 virkedager i resten av landet. Bestillinger som gjøres fredag etter kl.11:00 vil bli sendt påfølgende mandag.

Frakt / Shipping

Free shipping within Europe and Norway. Any Custom or VAT costs will be paid by customer. For countries outside Europe pls contact us at kontakt@hoodiesandsuch.no, or by phone at +47 918 72 502.

Returer betales av kunden. For mer info se under ReturFor levering utenfor Norge - se Salg utenfor Norge.

Betaling/Payment

Du kan betale med Visa og MasterCard eller betalingstjenesten PAYPAL. Du kan også VIPPSE til nr. 85143 Stockberge AS. Da må du inntil videre sende mail med din bestilling til kontakt@hoodiesandsuch.no

Du kan trygt betale for produktene dine gjennom våre betalingsløsninger, alle transaksjoner er sikret og kryptert.

Retur

Retur av varer er enkelt. Du har åpent kjøp i 14 dager, forutsatt at varen ikke er brukt eller behandlet slik at den ikke lenger er salgbar. Benytt vedlagte returskjema og postseddel. Returportoen betales av kunden. 

Fyll ut returskjemaet som fulgte med i pakken, legg dette i pakningen og klistre returseddelen utenpå. Når du sender varer i retur er det viktig at du sparer kvitteringen fra posten. Det er ditt dokument på at du har sendt oss en retur i tilfelle pakken skulle forsvinne underveis. 

Avlever din pakke på samme postkontor som bestillingen ble hentet.

Når vi har mottatt din retur vil vi refundere pengene til din konto innen 2-7 arbeidsdager ved kortbetaling. Du vil motta en e-post som bekrefter at vi har mottatt returen. 

Kvalitet og materialer

Alle hoodie´s er produsert i en meget god kvalitet. Materialet er enten 95/5 bomull og elastan, eller 70/30 bomull og polyester. Materialene er tilpasset den enkelte modell, og valgt for beste passform og holdbarhet. Se produktspesifikasjon for hver enkelt modell.

Design er ved Rita Landström Tonning, Hoodies & Such, Norge. Produksjonsland er Tyrkia.

Vaskeråd

Vaskes på vrangen i MAX 40 grader.  IKKE tørketrommel. Krymper mellom 2-5% ved første vask, ca. 2-3cm i bredden og 1-2cm på lengden, avhengig av hvor mye du strekker den etter vask. Trenger ikke å strykes, men om du ønsker å gjøre det så stryk den på vrangen. 

Salg utenfor Norge

Hoodies & Such vil etter hvert åpne for salg til land utenfor Norge. Bor du utenfor Norge og vil kjøpe fra oss allerede nå, ta kontakt på mail kontakt@hoodiesandsuch.no eller telefon +47 918 72 502, så skal vi løse det! 

. . .

Hoodies & Such will soon open for international sales. Customers abroad who wishes to purchase products - please email us at kontakt@hoodiesandsuch.no, or call us +47 918 72 502, and we'll figure something out!

Utsalgssted

Alle produkter fra Hoodies & Such selges eksklusivt via nettbutikk. Nettbutikken er åpen døgnet rundt. (Etter hvert vil du kunne prøve modellene i enkelte butikker rundt om i landet - oppdateringer kommer)

 

Send oss en melding - om du trenger hjelp eller har noen spørsmål: