Om H&S

  

Hoodies & Such er grunnlagt av meg, Rita Landström Tonning. Jeg har alltid likt den klassiske hoodien slik vi alle kjenner den. Nå har jeg designet 4 modeller, akkurat slik jeg vil ha de.  Perfekte for alle former av kos, avslapping, turer og chill. Morgen eller kveld. På hytta eller hjemme. Tur til butikken, eller med hunden. Bruk den akkurat slik du selv føler for!

. . .

Min historie med hoodies begynte for mange år siden. En lymfekreftdiagnose endret dagene fra å være lette og fine, til å bli tunge og uforutsigbare. Jeg ble heldigvis frisk. Det var en lang, og til tider tøff reise. En reise stort sett tilbrakt i mitt yndlingsplagg - en lang hoodie. For meg betyr hoodies mye mer enn et plagg. Det betyr også positive tanker, å være tilstede i nuet, nye muligheter, og et plagg det er spesielt godt å være i.

Uansett situasjon, humør og årstid!

Jeg har vært frisk i mange år nå. Hoodies er fortsatt et yndlingsplagg, og kanskje er det ikke så rart at hoodies nå også har blitt min ”greie”. Dette blir for meg en god og morsom måte og gi noe tilbake på. Designet av Hoodies & Such er gjort av meg i tett samarbeid med grafisk designer Maria Falster. 

En god venn sa det slik,  ”Bedre hoodieinnsikt skal du lete lenge etter” - vel, det er det bare fremtiden som kan vise. Dialogen med deg som er her og kikker, og forhåpentligvis kjøper, er viktig for meg. Det gir inspirasjon, kunnskap og motivasjon til skapandet av kommende kolleksjoner!

Visjon & Misjon

"Alle gode ting er 3 — ganske enkelt, og rett så bra"


Alle gode ting er tre, er min visjon for Hoodies & Such. Det er ganske enkelt, og rett så bra;

1- Gjennom design og salg av egne hoodies får jeg mulighet og jobbe med noe jeg brenner for - kreftsaken.

2- Jeg ønsker å skape hoodies som kan bli blant dine favorittplagg.

3- Hoodies & Such støtter kreftsaken med 30 kr pr solgte produkt, og vil gi en del av overskuddet hvert år. Det er min måte å gi noe tilbake - for å bidra til at behandling før, under og etter en kreftdiagnose stadig utvikles til det bedre.

(Les mer om dette under Vi støtter kreftsaken)

Man blir sjelden god alene

Jeg ønsker å takke alle mine gode hjelpere, uten dere hadde jeg ikke vært her nå. Tusen, tusen takk for all hjelp, konstruktiv feedback og motivasjon! Anbefaler dere alle på det varmeste:

Roar Larsen – Tekstil, produksjon, prosjektledelse og import.  www.activeprofile.no

Maria Falster – Grafisk designer, skisser, mønster, råd og veiledning.

Else & Nadia -  Prototyper, råd og inspirasjon. Superflinke damer! Sømhuset AS på Hosle. Tlf. 67 14 14 00

Marika Andersen – Web-eksperten. Grafisk designer - www.marikastudio.com

Familie & venner for konstruktiv feedback.

 Tusen takk til dere alle! Smask!